O nama

Biti i ostati pouzdan profesionalni partner svima koji servisiraju ili dobavljaju autodijelove za osobna i laka dostavna vozila, od trgovina autodijelova, nezavisnih ili ovlaštenih servisa, autolimara i vulkanizera do samih vozača, uz veliku pažnju pružanja visoke kvalitete usluga i proizvoda koje nudimo te stručnost, iskustvo i pristupačnost naših djelatnika.

Tvrtka Anet d.o.o. osnovana je 2002. godine i od tada je njezina osnovna djelatnost  zastupanje, prodaja i distribucija rezervnih dijelova, za osobna i laka dostavna vozila, na cijelom području Republike Hrvatske. U 2023. godini tvrtka Anet d.o.o. spaja se i prenosi svoje poslovanje na novu tvrtku iz GMT grupe, GMT Autodijelovi d.o.o..

Dio smo GMT grupacije koja je vodeći distributer autodijelova u Republici Sloveniji i glavni zastupnik i distributer Castrol, BP, Aral ulja i maziva za jugoistočnu Europu. Danas grupaciju GMT čine tvrtke GMT, GMT Autodijelovi, Anet, Sec Lubes, AR Regnemer i I.S.T..

Trenutno zastupamo preko 200 najpoznatijih svjetskih proizvođača rezervnih autodijelova, Naši su dobavljači najveći svjetski proizvođači automobilskih komponenti svih najpoznatijih proizvođača automobila, kako europskih tako i japanskih i korejskih, te zadovoljavaju sve najviše standarde sigurnosti i kvalitete.

Većina naših dobavljača u svojoj ponudi ima i dijelove prve ugradnje.

Naša široka paleta ponude proizvoda trenutačno je najkompletnija na našem tržištu i sastoji se od dijelova mehanike i elektrike, karoserijskih dijelova, dijelova klime, guma i felgi, ulja i maziva, auto kozmetike, dodatne opreme, auto dijagnostike, alata i servisne opreme.

Zbog toga su naši kupci svi koji se bave servisiranjem automobila i lakih dostavnih vozila, od nezavisnih automehaničarskih i autoelektričarskih servisa, preko autolimarskih i vulkanizerskih servisa, ovlaštenih servisa i trgovina rezervnim dijelovima do krajnjih korisnika, samih vozača.

GMT Autodijelovi d.o.o. u Hrvatskoj trenutno ima 20 poslovnica i posluje iz centralnih skladišta od 2500m2  u Zagrebu te 12 000 m2  u Murskoj Soboti na kojima se u svakom trenutku nalazi preko 200.000 pozicija spremnih za isporuku na području cijele Hrvatske u roku od 24 sata.